Pse Zgjodhet ImortaL?

Pse Zgjodhet ImortaL?

Këtu janë vetëm disa arsye për të zgjedhur ImortaL si hostin tuaj.

24/7 Në Ndihme Të Klientit

Ne kemi staf në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për të ju ofruar ndihmë. Stafi ynë ka përvojë të madhe që më shumë se 5 vitesh.

AntiDdos 99%

Të Gjith Serverat Janë Te Siguruar Me Antiddos Te Sigurisë Së Lartë. Ne kemi Hostin më të mirë të mundshme për shpejtësi dhe Siguri të serverave.

Instalimi Direkt

Të gjithë Game Servers Instalohen menjëherë pasi pagesat janë paguar. Procesi fillon menjëherë dhe shërbimi juaj është Aktiv Brenda 5 Minutave.

24/7 Monitorim Te Serverave

Ne të monitorojm të gjithë hardware dhe software 24/7. Ne sigurojme qe sistemet të punojnë Më së miri, për të siguruar përvojën më të mirë të mundshme të lojrave.